Hoofdinhoud

KIEHL'S TOT JE DIENST

Deskundige service is altijd de kern geweest van alles wat wij doen - daarom zijn onze online en in-store services erop gericht jou te helpen en te zoeken naar jouw gezonde huidoplossingen. Ontdek onze persoonlijk ontworpen services, innovatief en gedreven door de wetenschap.

LAAT HET AAN DE PRO'S OVER

LAAT HET AAN DE PRO'S OVER

Een Kiehl's Skin Pro is een van de meer dan 4.700 deskundig opgeleide adviseurs op het gebied van huidverzorging die zich in 67 landen inzetten om al jouw vragen te beantwoorden. Ze zijn sinds 1970 een teken van onze toewijding aan service. Kiehl's Skin Pro's zijn te herkennen aan een witte laboratoriumjas, een knipoog naar het apothekers verleden van Kiehl’s, en trakteren jou op persoonlijke, vriendelijke huidverzorgingsdiensten online & in de winkel.
kielhs instant reader

KIEHL'S INSTANT
SKIN READER

Begin jouw reis naar een gezonde huid! Scan de QR-code, neem een selfie en kijk hoe onze tool jouw gezicht scant en vergelijkt met meer dan 10.000 anderen. Onze unieke, deskundige technologie identificeert zones met ruimte voor verbetering en beveelt een gepersonaliseerde routine aan om jouw huid te laten stralen.

ONTDEK MEER ONLINE SERVICES

SERVICES IN DE WINKEL

Derma-Reader

Derma-Reader

Ga de diepte in met onze in-store technologie die je huid aan de binnenkant en de oppervlakte meet en ontvang deskundig advies. Boek een consult in de winkel met een Kiehl's Skin Pro en ontvang een huidverzorgingsroutine speciaal ontworpen voor jou.


in-store healthy skin consultation

Healthy skin assessment

Bezoek onze huidverzorgingsexperts in de winkel om de Healthy Skin Assessment te doen die het hydratatieniveau van uw huid en de sterkte van uw huidbarrière meet.

Bij Kiehl's geloven we dat een gezonde huid begint met een sterke huidbarrière en een goed gehydrateerde opperhuid. Ontdek een gezonde huid die er niet alleen beter uitziet door een stralender uiterlijk maar ook beter aanvoelt dankzij een gladdere textuur.


Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring