Hoofdinhoud

Alles wat je wilt weten over het baanbrekende retinol serum van Kiehl's

Retinol is een uiterst effectief ingrediënt dat een breed scala aan voordelen biedt voor de huid. Van het bestrijden van fijne lijntjes en rimpels tot het verbeteren van de textuur van de huid. Dit krachtig ingrediënt vind je ook terug in de huidverzorgingsproducten van Kiehl's, waaronder in onze Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Het is echter belangrijk om retinol serums langzaam in te bouwen in je huidverzorgingsroutine om irritatie of gevoeligheden te voorkomen. Ontdek meer over de voordelen van Kiehl's innovatieve retinol serum.

Waarom zou je kiezen voor het retinol serum van Kiehl's?

Kiehl's biedt verschillende retinol-producten, waaronder nu ook het Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Dit serum werd bekroond vanwege zijn anti-aging voordelen door een dosis pure retinol dagelijks aan je huid toe te voegen. Dit serum bevat ook peptiden en ceramiden om de barrièrefunctie van je huid te versterken. De formule is bijzonder mild en geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of voor wie nog nooit producten met retinol hebben gebruikt.

Wat dit retinol serum van Kiehl's onderscheidt van anderen, is de precieze microdosering waardoor je huid een optimale dosis retinol krijgt voor zichtbare resultaten.

Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum werd bekroond vanwege zijn krachtige anti-aging werking.

Hoe gebruik je het retinol serum van Kiehl’s?

Om een optimaal resultaat te behalen met een retinol serum, zoals Kiehl's Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, volg je deze stappen:

  • Gebruik een zachte cleanser om je huid te reinigen voordat je een retinol-product aanbrengt, zodat het product beter wordt opgenomen.
  • Begin met twee keer per week in de eerste week. Verhoog de frequentie vervolgens naar om de dag en tot slot naar dagelijks als je huid goed reageert. Minimaal ongemak kan normaal zijn, maar verlaag de frequentie bij pijn of hevige irritatie.
  • Gebruik overdag altijd een SPF om je huid te beschermen tegen lichtgevoeligheid. Gebruik bijvoorbeeld Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50.

Het gebruik van dit retinol serum is eenvoudig: breng het ’s avonds aan na het reinigen van je gezicht, inclusief de gebieden onder de ogen. Volgens onderzoek zal dit zorgen voor zichtbare vermindering van rimpels, een stevigere huid en een verfijnde textuur voor een jonger uitziende teint.Wat maakt retinol zo voordelig voor de huid?

Retinol is een geweldig ingrediënt voor de huid en biedt wetenschappelijk ondersteunde voordelen, waaronder:

  • celvernieuwing verhogen
  • collageenproductie stimuleren
  • de huidtextuur verbeteren
  • fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • onzuiverheden tegenaan

Het is belangrijk om retinol-producten correct te gebruiken en geleidelijk aan in te voeren om irritaties te voorkomen. Lees hier hoe je retinol inbouwt in je huidverzorgingsroutine.

Shop Nu

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring