Hoofdinhoud

KIEHL’S MISSION RENEWAL

Wij zetten ons in voor het behoud van een gezonde huid en het welzijn van de wereld. Ons doel is nooit veranderd, maar de uitdagingen waarmee het bedrijfsleven en de maatschappij worden geconfronteerd, vereisen dat wij elk aspect van onze activiteiten heroverwegen, om grondstoffen en materialen langer bruikbaar te houden.

DE UITVOERING VAN ONZE MISSIE

Sinds de oprichting van Kiehl's in 1851 hebben wij de missie om samen te streven naar een gezondere planeet voor de komende generaties. We hebben een weg uitgestippeld om tegen 2030 specifieke doelstellingen te bereiken.

GRONDSTOFFEN AANVULLEN

Wij streven ernaar 100% van onze producten te formuleren met behulp van overvloedige, hernieuwbare ingrediënten door middel van inkoop- en productieprocessen die helpen grondstoffen te behouden, afval te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de belangrijkste natuurlijke grondstoffen worden aangevuld, gezond blijven en bloeien.

AFVAL VERMINDEREN

Ons doel is om wegwerpplastic tot het verleden te laten behoren door 100% van onze formules te verpakken in flessen of potten die herbruikbaar, hervulbaar of gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Daarnaast willen we het makkelijker maken voor consumenten om zich te ontdoen van meer dan 15 miljoen verpakingen.

GEMEENSCHAP VERSTERKEN

We hebben altijd geweten dat grote dingen klein beginnen: we inspireren onze wereldwijde gemeenschap om actie te ondernemen door maatschappelijke dienstverlening aan te moedigen en voorlichting te geven over duurzaamheid.

WAT IS NOU EIGENLIJK "CIRCULARITEIT" ?

Vandaag de dag is de manier waarop we producten maken lineair. We nemen materialen en grondstoffen, maken producten en gooien ze uiteindelijk weg als afval.

In een circulaire economie bootsen we de manier van produceren door de natuur na. Dit doen we door ons te concentreren op hoe we grondstoffen gebruiken, producten maken en door een planning te hebben voor de materialen en de verpakking, zodat er helemaal geen afval meer ontstaat.

WAT BETEKENT DIT VOOR KIEHL'S?

Bij Kiehl's betekent dit dat we hernieuwbare en overvloedige ingrediënten inkopen, formuleren met groene chemie, upcyclede en post-recyclede materialen gebruiken in onze verpakkingen en winkels, en onze productie aandrijven met hernieuwbare energie en een gesloten waterkringloop. Wij ontwikkelen ons ook door hervulbare producten en verpakkingen te introduceren die met minder materialen zijn gemaakt, en lege flessen en potten te recyclen door ze om te smelten tot materialen voor de toekomst. Hoewel onze missie nog lang niet volbracht is, ontdekken we elke dag nieuwe manieren om te verbeteren en blijven we ons inzetten om de kringloop te sluiten voor een gezonde planeet.

JOUW DUO VOOR MINDER PLASTIC

Bij elke aankoop van een eco-refill pouch ontvang je een gratis hervulbare pompfles cadeau.

CODE: HELLOTOMORROW

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

JOUW DUO VOOR
MINDER PLASTIC

Bij elke aankoop van een eco-refill pouch ontvang je een gratis hervulbare pompfles cadeau.

CODE: HELLOTOMORROW

SHOP NU

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

ONTDEK ONZE ECO-PRODUCTEN

Ontvang een eco-vriendelijke selectie


Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring