Made Better

SINDS 1851 - Zijn wij toegewijd aan het gebruik van meer duurzaam geproduceerde en natuurlijk verkregen ingrediënten, maken we gebruik van verantwoorde verpakking en productie, en steunen wij lokale gemeenschappen. We zijn toegewijd aan een BETERE TOEKOMST.

NATUURLIJK VERKREGEN INGREDIËNTEN - We gebruiken een aantal van de meest effectieve ingrediënten uit de natuur om formules te helpen ontwikkelen die effectief zijn en ook geschikt zijn voor alle huidtypes. Het merendeel van onze producten zijn geformuleerd met natuurlijk verkregen ingrediënten.*

 • Vandaag de dag bevat 95% van onze formules minstens één natuurlijke grondstof of één grondstof van natuurlijke oorsprong.
 • We zijn toegewijd om, in 2020, ten minste drie natuurlijke grondstoffen of grondstoffen van natuurlijke oorsprong te formuleren in minstens 98% van onze formules.
 • *Wij beschouwen een ingrediënt als natuurlijk verkregen wanneer deze onveranderd is van de natuurlijke staat of meer dan 50% van de moleculaire structuur van de oorspronkelijke, natuurlijke bron behouden blijft na verwerking.

DUURZAAM GEWONNEN - We werken samen met boeren en producenten om onze ingrediënten te verkrijgen op een manier die gunstig is voor de gemeenschappen en voor de planeet.

 • Vandaag de dag bevat 36% van onze formules minstens één duurzaam gewonnen grondstof.
 • We zijn toegewijd om, in 2020, ten minste één duurzaam gewonnen grondstof te formuleren in minstens 50% van onze formules.

GERECYCLEDE MATERIALEN - We gebruiken waar mogelijk post-consumer gerecyclede materialen en hergebruiken en recyclen ook in onze winkels. We moedigen onze klanten aan om hetzelfde te doen en hun lege flacons te recyclen via ons Recycle & Be Rewarded-programma*.


 • 1 lege flacon = 1 stamp***

  3 stamps = 1 gratis Lip Balm
  5 stamps = 1 gratis Travel Size
  10 stamps = 1 gratis Full Size
 • We zijn toegewijd om, in 2020, ten minste 30% post consumer gerecycleerde materialen te gebruiken voor 100% van onze verkoopbare productverpakkingen.

 • * Recycle & wordt beloond 100% PCR verpakkingen**
  **Post-Consumer Recycled = post-consument gerecycled

  ***Enkel geldig in de Kiehl's Stores.

  VERANTWOORDE VERPAKKING & PRODUCTIE - Naast het gebruik van gerecyclede PCR materialen waar mogelijk, ontwerpen we onze verpakkingen zo om verspilling te helpen voorkomen. We zijn toegewijd om, in 2020, onze CO2-uitstoot, waterverbruik en afvalproductie met 60% te verminderen in onze fabriek in de VS.

  Sinds 2005 hebben we:
  • CO2 uitstoot met 82% verminderd
  • Waterverbruik met 21% verminderd
  • Afvalproductie met 36% verminderd

  KIEHL’S GIVES - In overeenstemming met onze missie, maken we er een prioriteit van om lokale gemeenschappen te ondersteunen met een focus op het welzijn van kinderen, milieubewustzijn en HIV/AIDS-onderzoek.

   In het kort, geloven wij dat onze klanten, onze gemeenschappen en onze planeet producten verdienen die op een verantwoorde manier worden gemaakt. Neem deel aan onze missie om bij te dragen aan een gelukkiger, gezonder leven en houd de KIEHL’S MADE BETTER symbolen in de gaten in de winkels en online.