Future Made Better


Sinds 1851 zetten we ons in voor het gebruik van natuurlijke materialen, milieuvriendelijke verpakkingen en productiemethoden, en steunen wij goede doelen. Wij werken aan een BETERE TOEKOMST.

Wij streven naar een duurzame toekomst door minder afval productie. Daarom bieden wij een uitgebreide recycling service aan voor jouw lege Kiehl's verpakkingen.Recycle & Be Rewarded maakt deel uit van ons Kiehl's Family Rewards loyaliteitsprogramma. Elke keer dat je een product van Kiehl recyclet, spaar je stempels die je kunt gebruiken bij het kopen van nieuwe Kiehl's producten.

inhaltsstoffe

Onze cosmetica expertise is gebaseerd op ons erfgoed als apotheker in New York. Wij gebruiken krachtige natuurlijke ingrediënten om effectieve formules te creëren die geschikt zijn voor alle huidtypes. Veel van onze producten zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten*.

Ontdek de krachtige, actieve ingrediënten in de huidverzorging van Kiehl's!

*Ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn, zijn grondstoffen die in hun natuurlijke vorm worden gebruikt of die na verwerking meer dan 50% van hun oorspronkelijke, natuurlijke moleculaire structuur behouden.

inhaltsstoffe

Wij werken samen met lokale boeren en producenten om onze producten te verkrijgen met behulp van milieubewuste processen. Wij ontwikkelen ook samenwerkingen en initiatieven om de ontwikkeling van lokale gemeenschappen te verbeteren.

Bovendien is 98% van onze formules gebaseerd op minstens drie hernieuwbare ingrediënten. Hierdoor groeien de grondstoffen terug en kunnen ze opnieuw worden gebruikt. Als we grondstoffen kopen, ondersteunen we verantwoorde landbouwmethoden in meer dan 600 gemeenschappen over de hele wereld. We controleren ook ons ​​waterverbruik: tot op heden hebben we het in onze productieprocessen met 78% verminderd.

inhaltsstoffe

Wij creëren onze verpakkingen met als doel afval te verminderen, en gebruiken waar mogelijk gerecyclede materialen. In 2019 hebben we 350 ton plastic bespaard door ten minste 30% post-consumer recyclingmaterialen te gebruiken voor 82% van onze verpakkingen. We geven voorrang aan duurzame alternatieven bij het kiezen van meubels, decoratie en plasticvrije verzorgingsaccessoires voor onze winkels, en we gebruiken groene energie. Recycle & Be Rewarded maakt deel uit van ons Kiehl's Family Rewards loyaliteitsprogramma. Elke keer dat je een product van Kiehl recyclet, spaar je stempels die je kunt gebruiken bij het kopen van nieuwe Kiehl's producten.

inhaltsstoffe

Sinds 1851 steunt Kiehl's goede doelen over de hele wereld, en we gebruiken Kiehl's Gives om te streven naar een betere toekomst. Trouw aan onze missie, maken we er een prioriteit van om goede doelen te steunen die ten goede komen aan kinderen, het milieu en de LGBTQ + -gemeenschap.


recycle and be rewarded programm

Onze Kiehl's winkels nodigen klanten uit om deel te nemen aan onze duurzaamheidsinitiatieven. Als onderdeel van het Recycle & Be Rewarded-programma kunnen klanten lege producten van Kiehl's in onze recycling bins deponeren.
Door lege verpakkingen te recyclen, sparen onze klanten stempels die ze kunnen gebruiken bij het kopen van nieuwe Kiehl's producten.

Vind hier jouw dichtsbijzijnde Kiehl’s winkel om te recyclen


5 Stempels = 5% korting op één gehele aankoop in de winkel

10 Stempels = 10% korting op één gehele aankoop in de winkel

Onze woordenlijst definieert de belangrijkste termen die worden gebruikt in ons Future Made Better-duurzaamheidsprogramma.

Biologisch afbreekbaar Biologische producten die micro-organismen (voornamelijk bacteriën, gisten en schimmels) van nature kunnen afbreken in vochtige omgevingen, waarbij ze CO2 en water produceren.
PCR Staat voor "Post-Consume Resin", de technische term voor gerecycled plastic; PCR kan vaak worden gebruikt in flessen, potten, glazen en ander verpakkingsmateriaal om het gebruik van nieuw plastic te verminderen.
PET Staat voor "Polyethyleentereftalaat", een specifiek soort plastic dat vaak wordt gebruikt om waterflessen te maken.
HERNIEUWBARE GRONDSTOFFEN Een materiaal waarvan meer dan 50% afkomstig is van een bron die kan worden vernieuwd of opnieuw kan worden gekweekt, zoals planten.
Duurzaam inkopen Deze manier van benaderen zorgt ervoor dat plantaardige materialen afkomstig zijn uit een supply chain die de biodiversiteit respecteert, de impact op het milieu beperkt en productieprocessen garandeert die geen invloed hebben op het ecosysteem, terwijl de sociaaleconomische ontwikkeling van de lokale bevolking wordt ondersteund. Het kan ook een element van solidariteit en sociale verantwoordelijkheid inhouden ten behoeve van achtergestelde gemeenschappen.
Watervoetafdruk De algemene impact van een bepaalde activiteit op het water, inclusief de totale hoeveelheid water die door de gebruiker of de producent wordt verbruikt (inclusief zowel water dat wordt opgevangen en gebruikt als de resulterende vervuiling).

Wij streven naar een duurzame toekomst door minder afval productie. Ontdek onze recycling service voor jouw lege Kiehl's verpakkingen.